ua en ru

Суд Миколаєва почав допит третього обвинуваченого у вбивстві Оксани Макар

Сьогодні в Центральному районному суді Миколаєва під головуванням судді Олени Селіванової був початий допит третього підсудного у справі за звинуваченням трьох жителів міста в скоєнні злочинів відносно Оксани Макар. Обвинувачений Максим Присяжнюк кардинально змінив свої свідчення і не визнає своєї провини у скоєному злочині, передає "5 канал".

Попередні свідчення Присяжнюк пояснив шоковим станом.

За словами адвоката потерпілої сторони, Миколи Катеринчука, в злочині не зізнався жоден із затриманих. Зокрема, Максим Присяжнюк і Артем Погосян в скоєному звинувачують Євгенія Краснощока.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Миколаївської області, допит здійснювався в закритому режимі. Керівник групи з підтримання державного обвинувачення в суді, прокурор головного управління підтримання державного обвинувачення в суді Генеральної прокуратури України Ярослав Кривов'яз зазначив, що допит перших двох підсудних вже закінчено.

"На 3 липня поточного року призначено наступне судове засідання, під час якого планується закінчити допит останнього підсудного і перейти до заслуховування свідчень потерпілої сторони і свідків", - повідомив Кривов'яз.
Наступне судове засідання буде проходити в закритому режимі.

Нагадаємо, в ніч на 9 березня 18-літню Оксану Макар троє чоловіків зґвалтували, а потім намагалися спалити живцем. Від важких опіків дівчина померла 29 березня.

Раніше судмедексперти визнали обвинувачених у справі Оксани Макар осудними.