ua en ru

Суд у Москві залишив екс-міністра економіки РФ Улюкаєва під домашнім арештом

Суд у Москві залишив екс-міністра економіки РФ Улюкаєва під домашнім арештом Фото: арешт Олексія Улюкаєва залишили в силі

Суд також відмовив Улюкаєву в спілкуванні з пресою

Московський міський суд відхилив скаргу адвокатів і залишив під домашнім арештом колишнього міністра економічного розвитку Росії Олексія Улюкаєва, передають російські ЗМІ.

Повідомляється, що адвокати Улюкаєва на суді звинуватили співробітників ФСБ у перевищенні повноважень при затриманні підозрюваного та незаконному утриманні протягом шести годин.

"З цього моменту Улюкаєв втратив можливість пересуватися. І тільки о другій годині ночі він став підозрюваним. О 06:20 почали допит у відсутності адвокатів", - зазначає захист Улюкаєва, додавши, що ФСБ порушила особисту недоторканність Улюкаєва та його право на свободу пересування.

Крім того, адвокати просили дозволити Улюкаєву спілкування з пресою, однак суд відмовив у всіх клопотаннях і залишив підозрюваного під домашнім арештом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Улюкаєва відправили під домашній арешт. Його підозрюють в отриманні великого хабара.