ua en ru

Суд Києва підтвердив законність стягнення з "Газпрому" 79,8 млн гривень

Суд Києва підтвердив законність стягнення з "Газпрому" 79,8 млн гривень Фото: "Газпром" (gazprom.ru)

Це дивіденди російського газового монополіста в АТ "Газтранзит", які були стягнуті в бюджет України

Господарський суд міста Києва підтвердив законність стягнення з російського "Газпрому" 79,8 млн гривень.. Про це у Facebook повідомив міністр юстиції України Павло Петренко.

"Буквально кілька хвилин тому Господарський суд міста Києва підтвердив законність стягнення з "Газпрому" 79,8 млн гривень. Це дивіденди російського газового монополіста в АТ "Газтранзит", які були стягнуті в бюджет України. Продовжуємо виконання судового рішення по стягненню з російського газового монополіста в бюджет України 171 мільярда гривень", - йдеться у повідомленні.

#ПЕРЕМОГА Буквально кілька хвилин тому Господарський суд міста Києва підтвердив законність стягнення з «Газпрому» 79,8 м...

Опубліковано Павлом Петренком 27 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховний суд України відмовив російському газовому монополісту "Газпрому" у прийнятті до розгляду справи по стягненню 172 млрд гривень штрафу і пені.

В кінці серпня компанія "Газпром" оскаржила рішення Вищого господарського суду України, який ухвалив стягнути з компанії пені і штраф Антимонопольного комітету України (АМКУ) в 6,6 млрд доларів, у Верховному суді України. Зазначалося, що, згідно з визначенням, Верховний суд України надав російському газовому монополісту час до 29 серпня на усунення недоліків, допущених позивачем у заяві.