ua en ru

Суд заарештував спорткомплекс голови ПЗЗ Кривопішина по справі про розтрату

Суд заарештував спорткомплекс голови ПЗЗ Кривопішина по справі про розтрату Фото: спорткомплекс "OlympicVillage"

Будівельно-монтажні роботи для спорткомплексу оплачувалися за рахунок залізниці

Суд заарештував майно спорткомплексу "OlympicVillage", який належить начальнику "Південно-Західної залізниці" Олексію Кривопишину. Про це свідчить постанова Печерського райсуду Києва, передають "Наші гроші".

"Накладено арешт за клопотанням прокурора Генеральної прокуратури України Богданова А.с А. Майно спорткомплексу заарештовано як доказ у кримінальному провадженні № 22015000000000033 за фактом розтрати майна та зловживання службовим становищем ДТГО "Південно-Західна Залізниця", - йдеться в повідомленні.


Як наголошується, розслідування встановило, що обладнання, а також будівельно-монтажні роботи для спорткомплексу оплачувалися за рахунок залізниці.

"Витрачені матеріальні ресурси за вказівкою екс-начальника Південно-Західної Залізниці" незаконно списувалися як благодійна допомога Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі", - наголошується в повідомленні.

Так, зазначені показання підтвердило більше 30 робочих, допрошеных в якості свідків. Правопорушення також підтверджено звітом про результати фінансового аудиту ДТГО "Південно-західна залізниця".

Суд визнав клопотання обґрунтованим і наклав арешт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що экс-глава ПЗЗ Кривопішин призначений радником Кличка.