ua en ru

Суд заарештував чоловіка, який перешкоджав роботі журналіста на Майдані

Суд заарештував чоловіка, який перешкоджав роботі журналіста на Майдані Незалежності в Києві.

Суд заарештував чоловіка, який перешкоджав роботі журналіста на Майдані Незалежності в Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Києві.

"31-річному уродженцю міста Рівне повідомлено про підозру у незаконному позбавленні волі або викрадення людини, незаконне заволодіння транспортним засобом, розбої, хуліганство та перешкоджання законній професійній діяльності журналістів. Зазначені виробництва відкриті за зверненнями постраждалих у Печерському та Шевченківському районних управліннях столичної міліції", - йдеться в повідомленні.

У МВС додали, що кримінальні провадження щодо вчинення підозрюваним розбійного нападу, хуліганства та перешкоджання журналістській діяльності, які мали місце на Майдані Незалежності у Києві, об'єднані в одне.

4 липня Шевченківський районний суд столиці обрав 31-річному підозрюваному запобіжний захід - утримання під вартою. Зараз він заарештований. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 13 липня глава МВС України Арсен Аваков повідомив про арешт один з неформальних лідерів Майдану на прізвисько "Слон".