ua en ru

Суд заарештував ще чотирьох фігурантів справи "Стіни"

Суд заарештував ще чотирьох фігурантів справи "Стіни" Фото: керівник САП Назар Холодницький (РБК-Україна)

Солом'янський райсуд обрав запобіжний захід для всіх сімох фігурантів справи "Стіни"

Солом'янський районний суд Києва заарештував ще чотирьох фігурантів справи про розкрадання державних коштів при реалізації проекту "Стіна". Про це йдеться в повідомленні Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в Facebook.

Повідомляється, що, таким чином, на сьогодні суд обрав міру запобіжного заходу 7 підозрюваним у розтраті бюджетних коштів, виділених для інженерно-технічного облаштування українсько-російського кордону. Сумарний розмір застав склав 25,5 млн гривень. Запобіжний захід у вигляді арешту обрали для трьох чиновників Держприкордонслужби, директора ТОВ "АЗІ", екс-директора Чернігівського облавтодору, директору ТОВ "Будцентр "Витязь" і посередника.

Семеро учасників розтрати коштів проекту «Стіна» арештовані, сумарний розмір застав – 25,5 млн грн Упродовж 10–11 серп...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 11 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що cуд заарештував двох фігурантів справи "Стіни". Зокрема, арештовані чиновники ДПСУ Володимир Целко та Олександр Атаманюк. До цього запобіжний захід обрали директору ТОВ "Агентство захисту інформації" Олександру Кашубі.

Зазначимо, 8 серпня затримали шістьох підозрюваних у причетності до розкрадання коштів проекту "Стіна". Серед затриманих - посадові особи Державної прикордонної служби та підприємств-підрядників. В той же день затримали ще одну особу, яка, за версією слідства, була посередником.