ua en ru

Студентські спілки закликають підтримати у другому турі виборів Президента кандидата Ю.Тимошенко.

Національний студентський союз (НСС) підтримує ініціативу української інтелігенції на чолі з головою НАНУ Борисом Патоном підтримати на виборах Президента шлях інтелектуального розвитку, реформ та побудови європейської держави. Про це йдеться у відкритому листі НСС.

«Сьогодні наша країна знову стоїть перед важливим вибором, який визначить її долю на багато років. 7 лютого стає не просто днем змагання особистостей, а нашим вибором системи життєвих цінностей, з якими доведеться жити наступні роки», - сказано в листі. В НСС також наголошують, що програма кандидата в Президенти, прем'єр-міністра Юлії Тимошенко «є програмою розвитку в напрямку демократизації суспільства».

«Підтримка місцевого самоврядування, наміри реформування судової системи, чітко визначений європейський вектор розвитку нашої країни, - це ті речі, які стануть двигуном українського прогресу. Саме тому ми, студенти, як частина майбутньої наукової еліти держави, патріоти своєї країни, закликаємо кожного свідомого українця віддати свій голос за зміни, інновації та європейський розвиток, підтримавши на виборах Юлію Тимошенко», - наголошується у зверненні НСС.

НСС об'єднує 2,7 млн студентів.