ua en ru

СЦКК зафіксував результати обстрілів Гранітного з важкого озброєння, - штаб АТО

СЦКК зафіксував результати обстрілів Гранітного з важкого озброєння, - штаб АТО Фото: результати обстрілів Гранітного

Результати обстрілів доведені до СММ ОБСЄ

Спостерігачі Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню (СЦКК) зафіксували результати обстрілів терористами н.п. Гранітне з важкого озброєння. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

"Спостерігачі СЦКК зафіксували результати обстрілів терористами н.п. Гранітне з важкого озброєння. Продовжується цинічне знищення приватних будівель і майна мирних мешканців", - йдеться у повідомленні.

Спостерігачі СЦКК зафіксували результати обстрілів терористами н.п. Гранітне з важкого озброєнняПродовжується цинічне ...

Posted by Прес-центр АТО on 9 августа 2015 г.

"Так, 8 серпня з 06:30 до 06:45 спостерігачі СЦКК зафіксували обстріли південної околиці населеного пункту Гранітне. Встановлено, що обстріли було проведено із самохідної артилерійської установки 122 мм із району населеного пункту Тельманове. У результаті обстрілів частково зруйновано приватний будинок місцевого жителя, ще один будинок отримав пошкодження, зламаний опорний стовп лінії електропередач. Знищено приватний трактор, який відновленню не підлягає", - повідомляють у штабі.

Як зазначається, результати обстрілів доведені до СММ ОБСЄ.

Нагадаємо, сьогодні народний депутат, член фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук повідомив, що в Широкино Донецької області іде повномасштабний бій.