ua en ru

СЦКК звинуватив бойовиків в провокаційних обстріл біля Донецької фільтрувальної станції

СЦКК звинуватив бойовиків в провокаційних обстріл біля Донецької фільтрувальної станції Фото: СЦКК (mil.gov.ua)

Вранці, 19 жовтня, бойовики здійснювали провокаційні обстріли із стрілецької зброї в районі ДФС

У Донецькій області тривають провокаційні випадки порушення російськими бойовиками режиму припинення вогню при здійсненні ремонтно-відновлювальних робіт на Донецькій фільтрувальної станції (ДФС). Про це повідомляє штаб АТО.

Повідомляється, що українська сторона Спільного центру з контролю і координації відзначає, що з боку незаконних збройних формувань окремих районів Донецької та Луганської областей (НВФ ОРДЛО) другу добу тривають провокаційні випадки порушення режиму припинення вогню при здійсненні ремонтно-відновлювальних робіт.

Так, сьогодні, 19 жовтня 2017 року, фахівцями Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні були сплановані роботи по обслуговуванню камери відеоспостереження на ДФС.

Згідно з інформацією комісії, близько 10:00 ранку протягом 20 хвилин НВФ ОРДО здійснювали провокаційні обстріли із стрілецької зброї в районі ДФС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що робота Донецької фільтрувальної станції 27-28 вересня 2017 року буде призупинено через ремонт.

"З 08:00 27 вересня до 08:00 28 вересня буде зупинена Донецька фільтрувальна станція у зв'язку з профілактичними ремонтними роботами на ЛЕП "Макіївка - АКХЗ-2", які буде проводити енергопостачальна компанія", - йдеться в повідомленні. Як зазначається, подача води буде повністю припинена у місто Авдіївка і селища Червоний Партизан, Василівка і Крута Балка.