ua en ru

СЦКК: бойовики обстрілюють свої ж населені пункти

СЦКК:  бойовики обстрілюють свої ж населені пункти Фото: у лютому бойовики випустили у бік підконтрольним їм населених пунктів більше сотні мін і артилерійських снарядів

Протягом лютого бойовики понад 30 разів обстріляли окуповані ними ж населені пункти

У лютому 2016 року бойовики понад 30 разів обстріляли окуповані ними ж населені пункти із забороненого озброєння, щоби звинуватити у цьому сили антитерористичної операції (АТО). Про це повідомив керівник української сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) генерал-лейтенант Андрій Таран, йдеться у повідомленні прес-служби прес-центру АТО.

"Бойовики НЗФ продовжують обстрілювати захоплені ними ж населені пункти на непідконтрольній українській владі територіях окремих районів Донбасу. Впродовж лютого вони щонайменше 32 рази вели вогонь у напрямку Старомихайлівки, Невельського, Трудівського, Яковлівки, Свободного та найбільше Донецька - населених пунктів, що контролюються НЗФ. За його словами, здебільшого вогонь по цим населеним пунктам вівся із застосуванням важкого озброєння і мав на меті звинуватити у збройних провокаціях військовослужбовців сил АТО", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що у лютому бойовики випустили у бік підконтрольним їм населених пунктів більше сотні мін і артилерійських снарядів.

Українська сторона СЦКК: У лютому бойовики НЗФ понад 30 разів обстріляли окуповані ними ж населені пункти із забороненог...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 1 березень 2016 р.

Нагадаємо, за добу проросійські терористичні війська 54 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО), при цьому 35 обстрілів зафіксовано на донецькому напрямку та 19 - на маріупольському.