ua en ru

Будівництво нових доріг в Україні може початися вже в 2017 році

Будівництво нових доріг в Україні може початися вже в 2017 році Фото: в Україні почнуть будувати нові дороги в цьому році

У 2017 році почнеться будівництво доріг на участве Київ-Харків-Довжанський

Директор ДП "Укрдорінвест" Олена Криворучко заявила, що в 2017 році в Україні розпочнеться будівництво кількох нових доріг. Про це Криворучко сказала в інтерв'ю виданню ЦТС.

"В рамках роботи з Світовим банком у нас також підписано контракт на будівництво трьох обходів населених пунктів. Цей контракт не міг бути реалізований протягом більше двох років. І у вересні ми активно взялися за роботу, довели до кінця тендерну процедуру. А в жовтні присудили цей контракт турецької компанії, яка активно веде зараз всі підготовчі роботи, щоб протягом двох років здійснити будівництво", - сказала Криворучко.

Голова "Укрдорінвесту" зазначила, що в цьому році розпочнеться будівництво трьох обхідних доріг навколо населених пунктів на автодорозі М-03 Київ-Харків-Довжанський – Красногорівки, Покровської Багачки і перша черга будівництва обхідного шляху навколо Полтави.

Вона акцентувала, що нове будівництво зазначених доріг "однозначно" розпочнеться у 2017 році.

Нагадаємо, міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що в Україні за 2016 рік було відремонтовано рекордну кількість доріг, але, незважаючи на це, це всього 1% від необхідного.