ua en ru

Будівництво капітальних об'єктів у Києві продовжиться у 2014 р., - КМДА

Будівництво транспортної розв'язки на Поштовій площі продовжиться у 2014 р.

Будівництво транспортної розв'язки на Поштовій площі продовжиться у 2014 р. Про це під заявив в.о. директора департаменту транспортної інфраструктури Іван Шпильовий (на фото) під час апаратної наради КМДА, повідомила прес-служба КМДА.

За словами Шпильового, реконструкція транспортної розв'язки на Поштовій площі дозволить поліпшити транспортну схему цього вузла та збільшити його пропускну спроможність із 85 тис. авто на добу до 110 тис. авто.

"Минулого року було завершено естакаду лівоповоротного з'їзду з Володимирського узвозу на вул. Набережно-Хрещатицьку та тунель на Набережному шосе: у напрямку мосту Метро - на 4 смуги руху довжиною 167 м, у напрямку Подолу - на три смуги руху довжиною 189 м. Наразі залишилося виконати роботи з оздоблювання та благоустрою, а також влаштувати ще один шар асфальту", - йдеться у повідомленні.

Шпильовий також повідомив, що на продовження реконструкції проспекту Перемоги згідно з Програмою економічного та соціально розвитку м. Києва на 2014 р. передбачено 116 млн 133,6 тис. грн. Наразі дорожні бригади завершили будівельні роботи на ділянці від кемпінгу "Пролісок" до Святошинського шляхопроводу довжиною 3,6 км.

Крім того, як повідомляється, частково було завершено роботи від Святошинського шляхопроводу та станції метрополітену "Нивки", реконструйовано низку підземних пішохідних переходів. Загалом, проект реконструкції передбачає заміну асфальтного покриття майже на 406 тис. кв. м проїжджої частини, 150 тис. кв. м тротуарів, а також повне оновлення 17 пішохідних переходів.