ua en ru

Стрілянина в штаб-квартирі YouTube: у лікарні привозять постраждалих

Стрілянина в штаб-квартирі YouTube: у лікарні привозять постраждалих Фото: стрілянина в штаб-квартирі YouTube (twitter.com/erinjeanc)

За непідтвердженими даними, жінка, яка влаштувала стрілянину, мертва

У США поліція займається інцидентом зі стріляниною в штаб-квартирі YouTube в Сан-Бруно (Каліфорнія), працівників компанії евакуювали з будівлі, в лікарні надходять потерпілі. Про це повідомляє CBS News.

В офісі шерифа округу Сан-Матео повідомили, що розглядають ситуацію як "активний інцидент зі стрільцем", але відмовилися надати більш детальну інформацію.

Представник лікарні Сан-Франциско сказав виданню, що вони приймають постраждалих, але не повідомив, скільки, водночас, за інформацією кореспондента каналу, в лікарню Стенфорда і лікарню Сан-Франциско привезли близько 5-6 пацієнтів.

Також повідомляється, що на місце події був викликаний коронер округу Сан-Матео, що означає, що в результаті інциденту загинули люди.

Водночас телеканал NBC повідомив, що жінка, яку підозрюють у стрілянині в штаб-квартирі YouTube мертва.

Нагадаємо, раніше з'явилися повідомлення, що в США в місті Сан-Бруно в Північній Каліфорнії сталася стрілянина біля штаб-квартири компанії YouTube.