ua en ru

Країни ГУАМ сьогодні підпишуть угоду про зону вільної торгівлі

Країни ГУАМ сьогодні підпишуть угоду про зону вільної торгівлі Фото: країни ГУАМ сьогодні підпишуть угоду про зону вільної торгівлі

Транспортне сполучення країн ГУАМ має стратегічне значення

Країни-учасниці Організації за демократію та економічний розвиток ГУАМ (Грузія, Україна, Азербайджан, Молдова) сьогодні підпишуть угоду про зону вільної торгівлі. Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в понеділок, 27 березня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ті документи, які ми сьогодні підпишемо, - це дуже сміливий крок для нашої співпраці. З одного боку - це зона вільної торгівлі. Інший момент, ми повинні приділити увагу розвитку транспортної інфраструктури в рамках організації. Без перебільшення можу сказати, що наше транспортне з'єднання має стратегічне значення",- сказав Гройсман.

Крім того, Гройсман зазначив, що країни ГАУМ повинні приділити особливу увагу збереженню територіальної цілісності держав.

"Конфлікти, які відбуваються в наших державах і ми повинні приділити особливу увагу збереженню територіальної цілісності наших держав",- додав він.

Нагадаємо, також сьогодні повідомлялося, що Україна поглибить транспортне співробітництво в рамках ГУАМ.