ua en ru

Прихильники Саакашвілі розбили вікно в магазині "Рошен" поблизу СІЗО СБУ

Прихильники Саакашвілі розбили вікно в магазині "Рошен" поблизу СІЗО СБУ Фото: активісти біля магазину "Рошен" (РБК-Україна)

Активісти розбили одне вікно в магазині компанії Петра Порошенка

У Києві прихильники колишнього голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі побили вітрини фірмового магазину "Рошен" неподалік будівлі ізолятора тимчасового тримання Служби безпеки України, де нині утримується затриманий напередодні політик. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Зокрема зазначено, що активісти розбили одне вікно в магазині, що належить корпорації президента Петра Порошенка.

Прихильники Саакашвілі розбили вікно в магазині "Рошен" поблизу СІЗО СБУПрихильники Саакашвілі розбили вікно в магазині "Рошен" поблизу СІЗО СБУПрихильники Саакашвілі розбили вікно в магазині "Рошен" поблизу СІЗО СБУПрихильники Саакашвілі розбили вікно в магазині "Рошен" поблизу СІЗО СБУ

Фото: активісти побили вікна в магазині президента в Києві (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що учасники маршу за імпічмент із Мадану Незалежності колоною вирушили на Аскольдів провулок до будівлі ізолятора тимчасового тримання СБУ, щоб висловити підтримку затриманому Саакашвілі. Загалом до СІЗО дійшло близько 1 тис. мітингарів.

Мітинг під ІТТ СБУ. Наживо

Опубліковано РБК-Украина 10 грудня 2017 р.

Перед цим близько 5 - 7 тисяч протестувальників взяли участь у народному "віче" на Майдані Незалежності. Вони вимагали відставки президента України Петра Порошенка та звільнення Саакашвілі.

Приєднатися до протестів закликала також дружина Саакашвілі Сандра Рулофс. Своєю чергою адвокат політика Руслан Чорнолуцький заявив, що влада пред'явить Саакашвілі звинувачення в найближчі години.