ua en ru

Прихильники екс-ректора ВНАУ зривають прес-конференцію нардепів, - "Воля"

Прес-конференцію народних депутатів України Єгора Фірсова (голова Донецької обласної організації партії "Удар"), Ірини Суслової (партія "Воля") та Юрія Македона ("Блок Петра Порошенка") у Вінниці, присвячену питанням люстрації ректорів українських ВНЗ, намагаються зірвати прибічники екс-ректора Вінницького національного аграрного університету Григорія Калетніка. Про це повідомляє прес-служба партії "Воля".

Згідно з повідомленням, депутати наполягають на тому, що Григорій Калетнік, який голосував за "диктаторські закони 16 січня", не повинен очолювати Вінницький національний аграрний університет (ВНАУ).

"Григорій Калентик, задіяний в корупційних схемах та хабарництві, не має жодного морального права брати участь у суспільному та політичному житті країни, тим більше - очолювати університет та брати участь у вихованні молодого покоління", - наголосили в прес-службі партії "Воля".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 26 лютого міліція порушила справу проти президента вінницького університету Калетника.