ua en ru

Столтенберг пообіцяв подальшу підтримку України і закликав до реформ

Столтенберг пообіцяв подальшу підтримку України і закликав до реформ Фото: Полторак і Столтенберг зустрілися в Брюсселі

Чим якісніші реформи, тим вагомішою буде допомога

НАТО і надалі надаватиме допомогу українському оборонному відомству. На цьому наголосив Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час зустрічі з міністром оборони України Степаном Полтораком у Брюсселі, повідомляє прес-служба Міноборони.

"НАТО і надалі буде надавати допомогу українському оборонному відомству в реформуванні, та докладатиме зусиль, аби Мінські домовленості виконувались", - запевнив генсек Альянсу.

Він також висловив сподівання, що й Україна докладатиме максимум зусиль "для реформування сектору безпеки країни, динамічного та успішного здійснення реформ в оборонній сфері, забезпечення цивільного контролю над усіма процесами реформ".

"Ми підтримуємо ваші зусилля щодо зміцнення обороноздатності країни. Чим краще та якісніше ви будете здійснювати реформи, тим вагомішою буде наша практична допомога та підтримка", - пообіцяв під час спілкування з українською делегацією Столтенберг.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна і НАТО обговорили в Брюсселі сьогодні, 8 березня, реформу оборонного сектору.