ua en ru

У сутичках під Радою постраждали 14 правоохоронців

У сутичках під Радою постраждали 14 правоохоронців Фото: сутички під Радою (РБК-Україна)

Внаслідок сутичок під Радою затримано 9 осіб

У сутичках під Верховною радою України постраждали 14 правоохоронців. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

"На даний час встановлено, що у результаті подій біля Верховної ради постраждали 14 працівників поліції. У потерпілих травми різного ступеню тяжкості. Зокрема, попередньо, лікарі діагностували у них перелом ключиці, щелепи, носа та численні гематоми. Медики надають допомогу постраждалим, а у разі необхідності правоохоронців доставлятимуть у лікарняні заклади", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у поліції повідомили про 9 затриманих осіб, які брали участь у сутичках.

У сутичках під Радою постраждали 14 правоохоронцівУ сутичках під Радою постраждали 14 правоохоронцівУ сутичках під Радою постраждали 14 правоохоронцівУ сутичках під Радою постраждали 14 правоохоронців

Фото: сутички під Радою (kyiv.npu.gov.ua)

Як зазначається, наразі за фактом сутичок під Радою слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про 13 постраждалих правоохоронців у ході сутичок під Радою.