ua en ru

У зіткненнях під Радою 7 поліцейських отримали травми

У зіткненнях під Радою 7 поліцейських отримали травми Фото: зіткнення на вулиці Грушевського (mvs.gov.ua)

Поліцейські були госпіталізовані з ушкодженнями різного ступеня тяжкості

В результаті зіткнень під Верховною Радою між правоохоронцями та мітингувальниками, які сталися вранці 3 березня, постраждали 7 поліцейських. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Зокрема, повідомляється, що під час звільнення проїзду по вулиці Грушевського і демонтажу наметового містечка, постраждало семеро працівників Нацполіціі, які були госпіталізовані з ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

"Сьогодні, 3 березня, під час проведення слідчих дій та заходів по звільненню проїзду по вулиці Грушевського в центрі столиці між представниками правоохоронних органів і жителями наметового містечка виникли зіткнення. Результатом перешкоди законних дій поліцейських стала госпіталізація семи працівників Нацполіціі з ушкодженнями різного ступеня тяжкості: два правоохоронця - легкої та п'ять - середнього ", - йдеться в повідомленні.

За попередніми висновками медиків, у постраждалих закриті черепно-мозкові травми, хімічні опіки, переломи і удари.

У зіткненнях під Радою 7 поліцейських отримали травмиУ зіткненнях під Радою 7 поліцейських отримали травмиУ зіткненнях під Радою 7 поліцейських отримали травмиУ зіткненнях під Радою 7 поліцейських отримали травмиУ зіткненнях під Радою 7 поліцейських отримали травмиУ зіткненнях під Радою 7 поліцейських отримали травми

Фото: Департамент комунікації МВС України

Як повідомлялося раніше, в результаті зіткнень між силовиками і протестувальниками в ході зачистки наметового містечка під будівлею Верховної Ради в Києві 11 мітингувальників госпіталізовані в столичні лікарні.