ua en ru

Зіткнення під Радою: Саакашвілі просить Порошенка не провокувати людей

Зіткнення під Радою: Саакашвілі просить Порошенка не провокувати людей Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Політик просить президента "не змушувати людей відбиватися"

Екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі попросив президента України Петра Порошенка не провокувати людей незабаром після зіткнень під Верховною Радою України в Києві. Про це політик повідомив в Facebook.

"Я звертаюся до Порошенка: Навіщо вам ці провокації? Не нападайте і не змушуйте людей відбиватися! Це мирна акція! Невже вас досвід нічому не навчив!?", - заявив Саакашвілі.

Він також додав, що правоохоронці хотіли витягнути Саакашвілі з намету, однак "переплутали намети і напали на сусідню зі сплячими активістами, жорстоко побили людей".

Я звертаюся до Порошенка: Навіщо вам ці провокації? Не нападайте і не змушуйте людей відбиватися! Це мирна акція! Невже ...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 5 грудня 2017 р.

Нагадаємо, в середу вранці, 6 грудня 2017 року, в Києві під будівлею Верховної Ради в результаті зіткнень між правоохоронцями та жителями наметового містечка, поранення отримали близько 10 осіб з обох сторін.

Також повідомляється, що частину постраждалих забрали на двох машинах швидкої допомоги. На даний момент у таборі під Верховною Радою спостерігається відносний спокій.