ua en ru

Сутички під Радою: поліція підтвердила інформацію про постраждалого правоохоронця

Сутички під Радою: поліція підтвердила інформацію про постраждалого правоохоронця Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Учасники акцій розламали декілька секцій огорожі та металошукачів

Поліція підтвердила інформацію про правоохоронця, який постраждав внаслідок сутичок під будівлею Верховної Ради України. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України у Facebook.

"Учасники акцій розламали декілька секцій огорожі та металошукачів. Почалися сутички. Один поліцейський постраждав", - йдеться у повідомленні.

#Київ: учасники акцій розламали декілька секцій огорожі та металошукачів. Почалися сутички. Один поліцейський постраждав

Опубліковано МВС України 17 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті зіткнень біля будівлі Верховної Ради, які відбулися сьогодні, 17 жовтня 2017 року, постраждав один правоохоронець та активіст.

В результаті зіткнень під Радою, одного правоохоронця та цивільного завантажили в карету "швидкої допомоги". У правоохоронця на обличчі була кров, а активіст був без свідомості.

"Два постраждалих, чоловіки", - повідомив журналістам представник Червоного Хреста.

Відзначимо, в Києві на вулиці Грушевського під будівлею Верховної Ради України почалися сутички між мітингувальниками і силовиками. Зокрема, активісти проривають поліцейські загородження з боку Європейської площі.