ua en ru

Після зіткнень під Радою 4 бійця знаходяться у важкому стані, - МВС

Після зіткнень під Радою 4 бійця знаходяться у важкому стані, - МВС Фото: зіткнення під Радою

Всього 138 правоохоронців залишаються в лікарнях, 10 бійців перенесли значні операції

Після зіткнень під Верховною Радою України 31 серпня четверо правоохоронців перебувають у важкому стані. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України.

"Від отриманих поранень померли три людини, четверо знаходяться у важкому стані, 10 бійців перенесли великі операції", - йдеться в повідомленні.

Всього в стаціонарах проходять лікування 138 осіб, у тому числі 85 співробітників органів внутрішніх справ і 53 військовослужбовці Національної гвардії України.

Бійці у важкому стані проходять лікування в Центральному госпіталі МВС, у Головному клінічному госпіталі Міноборони у Київській лікарні №17 та в Олександрівській клінічній лікарні №17.

Нагадаємо, під будівлею Верховної Ради 31 серпня після прийняття в першому читанні змін до Конституції почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями. В ході мітингу під будівлею парламенту агресивно налаштовані активісти почали штурм парламенту, потім під Радою пролунали вибухи, була кинута бойова граната. В результаті подій під Радою загинуло 3 бійця Нацгвардії, поранення отримали близько 150 осіб, в їх числі журналісти.

На даний момент суд уже заарештував вже 9 учасників подій під Верховною Радою.