ua en ru

У Києві затвердили концепцію розвитку велосипедної інфраструктури

У Києві затвердили концепцію розвитку велосипедної інфраструктури Фото: велосипед (unsplash.com/Alisa Anton)

Концепція дозволить підвищити туристичну привабливість Києва

Київська міська рада затвердила концепцію розвитку велосипедної інфраструктури. Про це повідомляяє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Зазначається, що концепція містить конкретні рекомендації щодо розвитку та популяризації велосипедного руху. Зокрема, передбачено збільшення до 5% тих киян, які надають перевагу велосипедам замість громадського транспорту.

"Нова стратегія розрахована на тривалий період діяльності і цілком спроможна покращити показники міської мобільності та інтегрувати велосипед у загальну систему міської транспортної інфраструктури", - запевнив директор Департаменту містобудування та архітектури Олександр Свистунов.

За його словами, популяризація велосипедного руху покращить екологічні показники, знизить фінансове навантаження на міський бюджет при реконструкції доріг та магістралей, підвищить туристичну привабливість Києва та наблизить його до стандартів європейських країн.

У Києві затверджено Концепцію розвитку велосипедної інфраструктури! Для покращення показників міської мобільності, ство...

Опубліковано Київська міська державна адміністрація - КМДА 8 лютого 2018 р.

Нагадаємо, 8 лютого у Подільському районі столиці дали назви 8 новим вулицям.