ua en ru

У Стамбулі сталася стрілянина біля будівлі суду, постраждали 2 людини

У Стамбулі сталася стрілянина біля будівлі суду, постраждали 2 людини Фото: турецькі поліцейські (Wikimedia Commons)

У суді зав'язався конфлікт в ході розгляду по кримінальній справі

В Туреччині дві людини отримали поранення в результаті стрілянини біля будівлі Палацу правосуддя в районі Картал 24 серпня 2017 році. Про це повідомляє агентство Anadolu.

"Дві людини отримали поранення в ході перестрілки між сторонами на судовому засіданні в Анатолійському суді в Стамбулі, Туреччина", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, в будівлі суду зав'язався конфлікт між двома сторонами в ході розгляду по кримінальній справі. Коли дискусія перейшла в бійку, співробітники безпеки вивели сперечаються людей на вулицю.

Відзначається, що біля вуличного кафе конфлікт продовжився. Після цього почалася перестрілка, в результаті якої були поранені дві людини.

Так, постраждалі госпіталізовані, один з них перебуває у важкому стані. Нападники втекли на автомобілі, поліція оголосила їх у розшук. Повідомляється, що камери спостереження зафіксували 3 підозрюваних, що зникли з місця події.

Напали доїхали до заправки, кинули авто і втекли. Правоохоронні органи розпочали роботу щодо арешту підозрюваних.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Туреччині автобус з пасажирами врізався в опору моста, загинули 5 людей і постраждали ще 32 людини.