ua en ru

У столиці Тунісу поліція застосувала сльозогінний газ проти демонстрантів

У столиці Тунісу поліція застосувала сльозогінний газ проти демонстрантів Фото: поліція Тунісу

Протестувальники увірвалися в супермаркет

В столиці Тунісу поліція застосувала сльозогінний газ проти учасників антиурядових демонстрацій. Про це повідомляє Reuters.

Як повідомляється, поліцейські використовували сльозогінний газ після того, як натовп увірвалася в супермаркет французької мережі Carrefour.

Так, активісти вимагають вирішення проблеми зайнятості, реалізації програм розвитку найбільш депресивних регіонів країни, а також зниження рівня цін і податків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Тунісі в ході зіткнень учасників акцій протестів з правоохоронцями на півночі країни загинула одна людина, ще п'ятеро були госпіталізовані.

Демонстрації протесту пройшли в місті Тебурба, що приблизно в 40 км від столиці країни Тунісу. П'ять поранених були доставлені в лікарню. У той же час місцеві жителі повідомили про одного вбитого.

Обстановка загострилася, коли група молодих людей почала закликати демонстрантів до підпалу будівлі адміністрації, поліція була змушена застосувати сльозогінний газ. Протестами проти зростання цін і податків охоплено приблизно 10 міст в країні.