ua en ru

Столична поліція затримала іноземця, який влаштував різанину в київському готелі

Столична поліція затримала іноземця, який влаштував різанину в київському готелі Фото: київська поліція (РБК-Україна)

Іноземець напав з ножем на двох людей

Поліція Києва затримала іноземця, який атакував з ножем двох постояльців готелю, одного - смертельно. Про це повідомляє прес-служба київської поліції.

Повідомляється, що після спільного вживання алкоголю між зловмисником і постояльцями готелю виник конфлікт. В результаті іноземець схопив ніж і напав на своїх знайомих. Від отриманих травм чоловік помер на місці, за життя жінки борються лікарі.

Вночі в чергову частину Подільського управління поліції від адміністратора готелю надійшло повідомлення про те, що в номері виявлено чоловіка з ознаками насильницької смерті. На місце події прибула слідчо-оперативна група і оперативники, які працювали неподалік у рамках операції "Мігрант".

На місці події правоохоронці виявили тіло 61-річного уродженця Луганської області, у якого на тілі експерти нарахували десять ножових поранень шиї, голови і грудної клітки. В сусідній кімнаті поліцейські знайшли жінку у непритомному стані з ножовими пораненнями обличчя та голови. Постраждалу негайно доставили в лікарню, повідомив начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

Правоохоронці встановили особу та місцезнаходження 36-річного чоловіка - громадянина іншої держави і затримали його. Затриманий зізнався у скоєнні злочину.

altaltaltaltalt

Фото: затримання іноземця (поліція Києва)

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі встановлюють обставини злочину і вирішують питання про обрання запобіжного заходу. Іноземцю загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, сьогодні на бульварі Шевченка в Запоріжжі сталася різанина між двома чоловіками, які відзначали день Високомобільних десантних військ.