ua en ru

Чи варто зараз інвестувати в кріптовалюти

Чи варто зараз інвестувати в кріптовалюти

З початку 2017 року найбільш популярні кріптовалюти зросли в кілька разів. Той, хто купив Биткоин на 1000 доларів у січні 2017, зараз може продати його за 2500 (на момент написання статті). Хто на цю ж 1000 купив Эфириум, зараз може продати його за 20 (двадцять) тисяч доларів!

Так як на початок 2017 року індустрія криптовалют була вже досить розвинена, таких людей було досить багато. Зараз вони діляться своїми історіями успіху, і у багатьох виникає бажання інвестувати в криптовалюту.

Варто купувати криптовалюту після того, як вона вже півроку безперервно зростає?

Будь-який трейдер класичних фінансових ринків скаже, що не варто. І буде прав щодо цінних паперів, сировинних ф'ючерсів і валютних пар ринку Форекс.

Але ситуація з криптовалютами на даному етапі має особливості, які дозволяють стверджувати, що зараз інвестувати в них не пізно. І треба не шкодувати про невикористаних раніше можливості, а використовувати існуючі зараз.

Інвестувати не пізно і чому ми так вважаємо?

Ринок криптовалют – новий ринок, який тільки розвивається. Більшість потенційних інвесторів не тільки ще не вийшли на нього, але навіть про нього і не чули. Якщо сумніваєтеся, візьміть кілька людей зі свого оточення, які заробляють більше, ніж витрачають. Задайте їм два запитання:

Ви інвестуєте в кріптовалюти?

Вас цікавить купівля активу, що дозволяє отримувати пасивний дохід від 100% річних і скористаєтеся ви такою можливістю, якщо про неї дізнаєтеся?
Можемо стверджувати, що 90% на перше питання відповідять негативно, а на другий позитивно.

А це означає, що в найближчі роки величезна кількість нових інвесторів вийде на цей ринок. Всі вони будуть прагне купити криптовалюту. Як думаєте, що станеться з її курсом? Особливо якщо врахувати, що у флагмана галузі Биткоина – вже випущено і раскупено 16 млн. монет із 21 млн, які взагалі будуть випущені?

Зростання попиту породжує вертикальний тренд.

Крім приватних інвесторів, основними криптовалютами цікавляться власники великих грошей – банки і хедж-фонди, тільки за останній місяць про роботу з Биткоином оголосили банки Японії і Норвегії. Раніше американський фінансовий регулятор розглядав можливість торгівлі Биткоином на фондових біржах. Поки добро не дав,але немає сумнівів, що в найближчі роки це станеться, так як всі регулятори діють за одним принципом – що не можна перемогти – треба контролювати. Як масовий вихід на ринок криптовалют інституційних інвесторів відіб'ється на курсі – здогадатися не складно.Вертикальний тренд.

Останні роки в усьому світі посилюються заходи, спрямовані на боротьбу з ухиленням від податків,про ффшорами та іншим приховуванням доходів та відмиванням коштів. Зрозуміло, що це стосується в основному тих, хто заробляє багато і дуже багато.

Криптовалюта вирішує всі їхні проблеми на увазі децентралізації, відсутність регуляторів і контролерів, можливості зберігати анонімність.

Ці люди теж будуть купувати кріптовалюти, причому все більше. Що, в свою чергу, теж направить курс вгору.

Кожен з цих факторів дає стійкий і довгостроковий попит на топові кріптовалюти в довгостроковій перспективі. Тому я з упевненістю можу сказати – купувати критовалюты зараз не тільки не пізно, а навіть саме час.

Як купувати кріптовалюти швидко, зручно і безпечно?

Якщо ви досить технічно підковані, щоб розібратися в гаманцях різних криптовалют, а також забезпечити їх безпеку, і відчуваєте в собі сили відкрити рахунки на криптовалютных біржах, створити диверсифікований портфель з 3-4 криптовалют, і оперативно керувати цим портфелем – так і робіть, для вас це найкращий варіант

Якщо не хочете або не можете вникнути у все це – скористайтесь готовим рішенням від Клубу інвесторів vprofite.club

Вони склали індекси криптовалют, завдяки яким можна купити портфель з 4-5 валют в один клік, причому за рублі, гривні або долари, платити можна з банківської карти. Курс індексів змінюється в онлайн – режимі, дивимося графік індексів. Так як склад індексу відкритий для всіх, правильність котирувань можна порахувати на калькуляторі.

Сайт російською, хоча керує клубом британська компанія, все зрозуміло і доступно.

Всі інвестування зводиться до того, щоб купити індекс, дочекатися отримання прибутку, і продати його повністю або частково. На графіках, на скільки якоїсь індекс виріс в травні, або з початку року. Зручний продукт для інвесторів-початківців, а також для тих, хто хоче максимально полегшити для себе інвестиції в кріптовалюти.

Нагадуємо, що для інвестицій в кріптовалюти, як і в будь-який інший актив, не слід використовувати позикові кошти, або кошти, які потрібні вам для інших потреб.