ua en ru

Станицю Луганську обстріляли касетними мінами, поранені двоє військових, - Москаль

Станицю Луганську обстріляли касетними мінами, поранені двоє військових. Про це повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації (ЛОДА) Геннадій Москаль, передає його прес-служба.

"У райцентрі артилерійськими снарядами пошкоджено вісім житлових будинків, поранення отримали двоє українських силовиків. Центральну частину Станиці обстріляли касетними мінами, в результаті чого пошкоджено будівлю райдержадміністрації (вибиті вінка, розбитий дах), - повідомив Москаль.

Крім цього, за його даними, в Валуйському в результаті прямого попадання артилерійського снаряда зруйнований житловий будинок, пошкоджено кілька сусідніх будинків, перебитий газопровід.

"Вже майже місяць Станиця і сім навколишніх сіл залишаються без електроенергії, центральної води і тепла. Відновити системи життєзабезпечення найближчим часом навряд чи вдасться", - додав голова ЛОДА.

Нагадаємо, раніше в Збройних силах України заявили, що Росія застосовує на Донбасі реактивну систему залпового вогню "Смерч" і, намагаючись це приховати, говорить, що дана зброя використовують українці.