ua en ru

В Станиці Луганській на розтяжці підірвався місцевий житель, - ОВГА

В Станиці Луганській на розтяжці підірвався місцевий житель, - ОВГА Фото: голова Луганської ОВГА Георгій Тука

В Луганській області місцевий житель підірвався на розтяжці

В Станиці Луганській (Луганська область) місцевий житель загинув, підірвавшись на розтяжці, коли намагався перейти лінію розмежування. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (ОВГА).

"Вчора в лісосмузі між річкою Сіверський Донець і блокпостом "Стела" в Станиці Луганській бійці 128-ї бригади виявили тіло чоловіка, який за зовнішнім оглядом і ознаками підірвався на "розтяжці", - йдеться в повідомленні.

Було встановлено, що загиблий чоловік похилого віку (1938 р.) був родом з Луганська.

"Скоріше за все дідусь намагався перейти лінію розмежування, але оскільки терористами заміновані практично всі підходи, він натрапив на "розтяжку". Луганська обласна ВГА черговий раз нагадує, що в Луганській області не діє жодного контрольно-пропускного пункту з переходу лінії розмежування у зв'язку з небезпекою користування ними для громадян. В даний час потрапити на окуповану територію можливо тільки через Донецьку область", - зазначив керівник Луганської облдержадміністрації Георгій Тука.

У Станиці Луганській на «розтяжці» підірвався дідусь Вчора у лісосмузі між рікою Сіверський Донець та блокпостом «Стел...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 5 сентября 2015 г.

Нагадаємо, бойовики порушують перемир'я в Мар'їнці Донецької області, в результаті обстрілу були зруйновані будинки.