ua en ru

В Станиці Луганській через обстріли перебитий газопровід, - Москаль

В Станиці Луганській через обстріли перебитий газопровід, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

Постраждалих серед військових і цивільних немає

В Станиці Луганській через обстрілу бойовиків в ніч на 13 травня був перебитий газопровід. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"На вул. Донецькій-Лермонтова осколками перебитий газопровід низького тиску, внаслідок чого без газу залишається три десятки будинків. Зараз відновленням газопостачання займаються ремонтні бригади", - йдеться в повідомленні.

За словами Москаля, інформація про те, що Станицю обстріляли з мінометів і автоматів в ніч на 13 травня, стала відома після відновлення телефонного зв'язку.

"Вогонь вівся з правого берега Сіверського Дінця, де закріпилися бойовики так званої ЛНР. В результаті прямих попадань мінометних мін і осколкових поразок пошкоджено сім приватних будинків (вибиті вікна, фасади і покрівлі) на вул. Крупської. Вибуховими хвилями побиті паркани і вікна на будинках (у тому числі багатоповерхових) ще на семи вулицях в центральній частині селища", - повідомили у Москаля.

Інформації про постраждалих військових або цивільних не надходило. Вранці бойової активності в Станиці Луганській не було.

Нагадаємо, при боях в Станиці Луганській вночі 10 травня було пошкоджено газопровід.