ua en ru

Станиця Луганська зазнала обстрілу після візиту голови ОДА

Станиця Луганська зазнала обстрілу після візиту голови ОДА Джерело фото:EPA

В Луганській області в суботу селище Станиця Луганська зазнала обстрілу через півгодини після того, як там побував голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль. Про це повідомляє прес-служба губернатора.

За вчорашню добу обстріли населених пунктів на контрольованій України території Луганської області суттєво скоротилися, однією із причин чого став густий туман, який перешкоджав веденню активних бойових дій.

"Однак повного припинення вогню не відбулося. Від самого ранку, після 5:00, бойовики ЛНР з боку Первомайська обстріляли з мінометів м. Попасна. Загалом було здійснено 30 пострілів, руйнувань і жертв, на щастя, немає", - йдеться в повідомленні.

Обстрілу зазнали також населені пункти Трьохізбенка і Кримське Новоайдарського району. Вранці, після 8:00, а потім в обід, після 12:00, терористи обстріляли спочатку з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, а потім із "Градів", околицю Станиці Луганської. Другий обстріл був здійснений через півгодини після того, як там побував голова Луганської ОДА Геннадій Москаль, який оглядав наслідки п'ятничних обстрілів у райцентрі і ближніх селах - Макарово і Валуйске.

Як повідомлялося вчора, через обстріл бойовиками Трьохізбенки загинули 3 мирних жителя.

14 листопада стало відомо, що снаряд бойовиків потрапив у будівлю, де ночував глава Станично-Луганської РДА.