ua en ru

Стало відомо про втрату Балогою частини впливу в Мукачево

Стало відомо про втрату Балогою частини впливу в Мукачево Фото: Віктор Балога (zak insider)

Вертикаль влади, яку Віктор Балога роками контролював в Мукачево, втрачає вплив. Зокрема, він уже два дні поспіль не може зібрати сесію Мукачівської міської ради.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на місцеве видання Zak Insider.

За даними видання, депутати ігнорують Віктора Балогу та його сина Андрія і не приходять на позачергове засідання ради.

Подібну ситуацію журналісти пов'язують з нещодавнім закликом Балоги позбавитися від представників проросійської сили у владі й звільнення секретаря міської ради, яка представляє ОПЗЖ.

Як нагадає видання, саме завдяки допомозі ОПЗЖ Балогам вдалося сформувати коаліцію в Мукачівській міській раді. За це секретарем міської ради було призначено Яну Чубирко, доньку Івана Чубирка - керівника обласної організації партії ОПЗЖ, шовгора Віктора Медведчука.

"З Медведчуком та його соратниками Віктор Балога має дуже давню історію стосунків, починаючи з часів СДПУ (о), членом якої він був. Тож не дивно, що після місцевих виборів 2015 року, на яких ні ОПЗЖ, ні команда Андрія Балоги не отримали успіху, люди Медведчука і люди Балоги почали працювати разом", - додає видання.

Найближчим часом журналісти також прогнозують позбавлення Балоги залишку впливу в обласній раді і повне усунення від процесів управління на Закарпатті.