ua en ru

Стало відомо ім'я застреленого в Києві радника голови "Укрспирту"

Стало відомо ім'я застреленого в Києві радника голови "Укрспирту" Фото: Віктор Панков убитий в Києві (facebook.com/anton.gerashchenko.7)

У Києві застрелили помічника директора "Укрспирту" Віктора Панкова, котрий раніше очолював концерн

У Києві в районі станції метро "Позняки" сьогодні, 30 травня 2017 року пострілом у спину, був застрелений помічник директора державного концерну "Укрспирт" Віктор Панков. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України, радник голови Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Сьогодні вранці в Києві, на "Позняках" пострілом в спину, був застрелений помічник директора державного концерну "Укрспирт" Віктор Панков. Свого часу Віктор Панков і сам двічі обіймав посаду голови цієї непростої державної компанії, що постійно потрапляє в скандали, пов'язані з реалізацією "лівого" спирту", - йдеться в повідомленні.

Крім того, Геращенко зазначив, що поліція буде розглядати всі можливі версії вбивства, починаючи від особистісних взаємин і закінчуючи невиконанням фінансових зобов'язань.

"Думаю, що однією з провідних версій, що підлягають перевірці, повинна бути версія вбивства Віктора Панкова, пов'язана з роботою в державному концерні "Укрспирт", - повідомив він.

У той же час джерело РБК-Україна в МВС припустило, що вбивство може бути пов'язане з незаконними схемами обороту контрафактного спирту.

"Є припущення, що убитий він був у результаті "розборок", що виникли з приводу виробництва і продажу нелегального спирту", - повідомило джерело.

altaltaltalt

Фото: місце вбивства Віктора Панкова (tsn.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні вранці у Києві в Дарницькому районі був застрелений чоловік, правоохоронці оголосили план "Перехоплення".