ua en ru

У США жертвами урагану "Майкл" стали 7 осіб

У США жертвами урагану "Майкл" стали 7 осіб Фото: наслідки урагану "Майкл" (twitter.com/BrookeWINKNews)

Серед загиблих 11-річна дитина

Кількість загиблих через ураган "Майкл" в США стали щонайменше 7 осіб, серед яких 11-річна дитина. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Жертви сталися в штатах Флорида, Джорджія і Північна Кароліна. . Владою було наказано евакуюватися понад 370 тис. чоловік.

Шторм "Майкл" став третім з найсильніших штормів, що коли-небудь потрапляв до США.

Повідомляється, що в Північній Кароліні в результаті стихійного лиха без електроенергії залишилося в цілому 390 тис. домоволодінь. Також в Північній Кароліні і в штаті Джорджія скасовано більшість авіарейсів.

Видання повідомляє, що в невеликому пляжному містечку Мексико-біч, що у штаті Флорида, було знищено більшість будинків. Уздовж узбережжя більшість будинків перетворилося на купу деревини і сайдингу. Бульдозерам довелося розчищати дороги, щоб була можливість добрати до узбережжя. У момент шторму над містом вітер досягав швидкості 250 кілометрів за годину.

В даний час шторм ослаб до тропічного шторму.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ураган "Майкл" досяг Флориди.У Сполучених Штатах ураган "Майкл" у середу, 10 жовтня, досяг штату Флорида, обрушившись на узбережжі поруч з містом Мексико Біч.