ua en ru

У США з через займання двигуна екстрено сів літак, є постраждалі

У США з через займання двигуна екстрено сів літак, є постраждалі Фото: літак United Airlines

В результаті пригоди п'ятеро людей отримали незначні поранення

У місті Ньюарк штату Нью-Джерсі (Сполучені Штати Америки) літак авіакомпанії United Airlines, що прямував у Сан-Франсіско, через займання двигуна здійснив екстрену посадку в аеропорту вильоту. Про це повідомляє CBS News з посиланням на представника місцевої Федеральної авіаційної служби.

"Пасажири Boeing 757 були евакуйовані. Всі вони бачили відкритий вогонь, що виривався з двигуна з правого боку літака", - йдеться в повідомленні.

За словами представника United Airlines Джонатана Герина, в результаті події, невелику травму отримав тільки один пасажир.

"Під час здійснення польоту з Ньюарка у Сан-Франсіско, один з двигунів загорівся. Екіпаж негайно розвернув літак і евакуював пасажирів. На даний момент, є інформація тільки про одного невеликій травмі. Людей доставили назад в термінал", - сказав Герін.

Прес-служба аеропорту Ньюарка повідомила, що в результаті події незначні поранення отримали п'ять осіб. В аеропорту тимчасово припинені наземні операції.

Нагадаємо, 21 травня пасажирський літак зіткнувся з вантажною машиною після приземлення в аеропорту американського Лос-Анджелеса.