ua en ru

США скоротять допомогу Пакистану на 255 мільйонів доларів

США скоротять допомогу Пакистану на 255 мільйонів доларів Фото: США (tweeter.com/radiosvoboda)

США чекають від Пакистану суттєвої активізації оборонного співробітництва

Сполучені Штати Америки (США) вирішили скоротити свою допомогу Пакистану через відмову у співробітництві по боротьбі з тероризмом. Про це повідомляє Reuters.

"Адміністрація утримує 255 млн дол допомоги Пакистану. На це є чіткі причини. Пакистан роки вів подвійну гру ... Іноді вони працювали з нами, але також давали притулок терористам, нападали на наші сили в Афганістані ", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що США чекають від Пакистану суттєвої активізації оборонного співробітництва.

"Ці ігри неприйнятні для чинної адміністрації. Ми очікуємо від Пакистану значно більшої співпраці в боротьбі з тероризмом", - зазначили в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп звинуватив владу Пакистану в тому, що вони займаються приховуванням терористів і сприянням антиамериканським елементам, при цьому отримуючи фінансову допомогу з боку США

"Сполучені Штати надали Пакистану більше 33 млрд доларів допомоги за останні 15 років, і не отримали від нього нічого, крім брехні і обману, влада країни тримають наших лідерів за дурнів. Вони надають притулок терористам, за якими ми, отримуючи лише незначну допомогу, полюємо в Афганістані. Далі так діло не піде!" - написав Трамп.