ua en ru

У США розбився легкомоторний літак, є загиблі

У США розбився легкомоторний літак, є загиблі Фото: США (tweeter.com/radiosvoboda)

В результаті аварії загинуло п'ять осіб

У Флориді (США) розбився легкомоторний літак, на борту якого знаходилися п'ять осіб. Про це повідомляє телеканал WFLA з посиланням на місцеву владу.

Зазначено, що всі пасажири і пілот літака загинули.

Разом з тим, управління цивільної авіації США поки офіційно підтвердила загибель чотирьох осіб при аварії, Двомоторний Cessna 340 розбився при спробі зльоту, досягнувши кінця злітно-посадкової смуги. У цей момент в районі аеропорту був сильний туман, через що дальність видимості була обмежена 100 метрами.

Так, за даними місцевої влади, пілотом літака був 70-річний пілот-любитель, який летів разом з двома своїми дочками і ще двома знайомими сім'ї на курорт в місто Кі-Уест, де вони мали намір відзначити Різдво.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Канаді зазнав аварії літак авіакомпанії West Wind Aviation, на борту якого знаходилися 22 пасажири і три члени екіпажу.

За попередніми даними, в результаті краху кілька людей отримали поранення, жертв немає. Літак був знайдений в одному кілометрі від злітно-посадкової смуги. На місці події працюють рятувальники.