ua en ru

У США сталася стрілянина, повідомляється про численних поранених

У США сталася стрілянина, повідомляється про численних поранених Ілюстративне фото (FBI.gov)

Стрілянина сталася в американському місті Абердін в штаті Меріленд

В американському місті Абердін в штаті Меріленд сьогодні сталася стрілянина, шериф округу Харфорд Джеффрі Галлер повідомив про численних поранених. Про це йдеться в Twitter шерифа.

За словами джерела AP, було вбито кілька людей. CNN повідомляє, що в результаті стрілянини три людини загинули, ще дві отримали поранення.

Повідомляється, що стрілянина сталася в районі дороги Спесутиа і Перримен, на перетині Шорт-лейн і траси Олд Філадельфія. Зараз відділення ФБР в Балтіморі надає підтримку шерифу Галлеру, повідомляється в Twitter спецслужби.

Нагадаємо, раніше в американському місті Бексфилд у Каліфорнії сталася стрілянина, в результаті чого загинули 6 осіб. Повідомлялося, що підозрюваний разом з дружиною прийшли в компанію, де у чоловіка виник конфлікт і він застрелив двох людей, в тому числі і власну дружину.Після цього в приміщення зайшов ще один чоловік, який вистрілив у підозрюваного, але той у відповідь пострілом вбив цієї людини, а після цього відправився в житловий будинок, де застрелив ще двох.