ua en ru

США продовжили скасування антидемпінгового мита для трубної продукції з України

США продовжили скасування антидемпінгового мита для трубної продукції з України Фото: трубна продукція (ІНТЕРПАЙП НІКО ТЬЮБ)

Українські виробники труб можуть поставляти товар без сплати антидемпінгового мита

Сполучені Штати Америки (США) продовжили скасування антидемпінгового мита для трубної продукції з України. Про це повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі та торговий представник України Наталія Микольська в Facebook.

"Вчора Міністерством торгівлі США прийнято рішення про продовження дії Угоди про цінові зобов'язання щодо трубної продукції", - заявила Микольська.

За її словами, таким чином, українські виробники трубної продукції можуть продовжувати поставляти свій товар без сплати антидемпінгового мита.

Наголошується, що зазначена угода була підписана 10 липня 2014 року за результатами антидемпінгового розслідування і розрахована на 3 роки, тобто її термін закінчувався 10 липня 2017 року.

"Завдяки спільній роботі і представленій позиції української сторони, угоду продовжено, що дозволило зберегти доступ для українських труб на ринок США", - резюмувала торговий представник України.

Ранковий позитив у стрічку зі США щодо #UAexports ! Вчора Міністерством торгівлі США прийнято рішення про продовження д...

Опубліковано Nataliya Mykolska 12 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна за 4 місяці 2017 року збільшила експорт товарів у Великобританії майже на 35%.