ua en ru

США приймуть рішення про санкції проти Росії в найближчому майбутньому

США приймуть рішення про санкції проти Росії в найближчому майбутньому Ілюстративне фото: прапор Росії (УНІАН)

США розглядають додаткові санкції відносно Росії

Білий дім заявив в понеділок, що розглядає додаткові санкції відносно Росії після нападу хімічної зброї в Сирії, але поки не прийняв рішення. Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву прес-секретаря Білого дому Сари Сандер.

"Ми розглядаємо додаткові санкції щодо Росії, і рішення буде прийнято в найближчому майбутньому", - йдеться в заяві Сандерс.

Керівник прес-служби Держдепартаменту США Хезер Нойерт заявила, що Американська адміністрація постійно розглядає можливість введення нових санкцій відносно Росії.

Нагадаємо, раніше постійний представник США при ООН Ніккі Хейлі і екс-радник санкційного бюро Мінфіну США Брайан О ' Тул анонсували нові санкції проти Росії.

Як відомо, в ніч на суботу, 14 квітня, США, Британія і Франція випустили по території Сирії більше ста ракет. Атака пов'язана застосуванням хімічної зброї у сирійському місті Дума, 8 квітня. За даними Центру документації порушень міжнародного права в Сирії, 25 людей стали жертвами першої атаки, ще 20 загинули в результаті другої атаки.