ua en ru

У США наказали сім'ям своїх дипломатів покинути Венесуели

У США наказали сім'ям своїх дипломатів покинути Венесуели Фото: протести у Венесуелі (webscreenshot Youtube/Nelson Ferreira channel)

На вихідних у Венесуелі пройдуть парламентські вибори

Уряд Сполучених Штатів Америки наказало сім'ям дипломатів покинути Венесуели з-за поглиблення політичної кризи в країні. Про це повідомляє Reuters.

"Уряд США наказало членам сім'ї співробітників в своєму посольстві в Венесуелі покинути країну, тому що політична криза поглибилася напередодні спірних парламентських виборів, які, на думку критиків, припинять демократію в багатій нафтою країні", - йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що в країні триває насильство. Зокрема, під час останньої опозиційної акції проти президента країни Ніколаса Мадуро загинули ще 7 чоловік.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що Міністерство фінансів Сполучених Штатів Америки ввело санкції проти 13 колишніх і нинішніх чиновників Венесуели. Згідно з повідомленням, санкції випереджають запланований президентом Венесуели Ніколасом Мадуро скликання Установчих зборів 30 липня 2017 року, який буде мати право переписувати конституцію Венесуели і може прийняти рішення про розпуск венесуельських державних установ.