ua en ru

У США зазнав аварії легкомоторний літак, є жертви

У США зазнав аварії легкомоторний літак, є жертви Фото: США (flickr.com/usembassykyiv)

Причини катастрофи з'ясовуються

В американському штаті Джорджія сталося аварії легкомоторний літак Beechcraft Bonanza, в результаті чого загинули три людини. Про це передає телеканал ABC, посилаючись на директора прес-служби округу Брайан Фредді Хауелла.

Зазначено, що інцидент стався о 9:30 за місцевим часом біля міста Саванна на атлантичному узбережжі країни. Так, в кабіні літака перебував пілот і подружня пара. Літак з невстановленої причини впав у лісисту місцевість. Рятувальники почали пошукову операцію після того, як очевидці повідомили про авіакатастрофу, а через дві години виявили літак.

"Літак знаходиться в густо лісистому, болотистому районі. На даний момент ми намагаємося вивезти звідти тіла (загиблих, - ред.)", - розповів представник прес-служби округу.

При цьому імена загиблих людей не називаються. Причини катастрофи з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше біля центрального аеропорту штату Орегон (США) впав легкомоторний літак, в результаті чого загинули 2 людини. Так, Центральна інформаційна мережа штату Орегон повідомляла, що аварія сталася приблизно о 2 годині дня недалеко від муніципального аеропорту міста Мадрас.