ua en ru

У США поліція ліквідувала чоловіка, який відкрив стрілянину в лікарні

У США поліція ліквідувала чоловіка, який відкрив стрілянину в лікарні Фото: американські поліцейські (midatlantic.coastguard.dodlive.mil)

Ніхто з пацієнтів або персоналу не постраждав

У Сполучених Штатах Америки поліція міста Бейкерсфілд в окрузі Керн штату Каліфорнія ліквідувала чоловіка, який відкрив вогонь у місцевій лікарні. Про це повідомляє прес-служба міської поліції у своєму Facebook.

Зокрема зазначено, що інцидент стався вранці 2 грудня 2017 року в лікарні Бейкерсфілд-Серд на Сіллікт-авеню.

Як повідомляється, поліцейські оточили будівлю, а пізніше нападник був застрелений правоохоронцями. Ніхто з пацієнтів або персоналу не постраждав. Зараз поліцейські перевіряють усі приміщення лікарні.

UPDATE: The press conference will begin in approximately 15 minutes to the front of the hospital. All media are...

Опубліковано Bakersfield Police Department 1 грудня 2017 р.

Як відомо, в кінці листопада в місті Міддлтаун штату Нью-Йорк сталася стрілянина в торговому центрі Crystal Run. Після цього з ТЦ евакуювали всіх відвідувачів. У результаті стрілянини постраждало двоє людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Польщі у військовому комплексі в Ожише, що належить 15-й механізованій бригаді в Гіжицко у Вармінсько-Мазурському воєводстві, сталася стрілянина, внаслідок якої один із цивільних робітників, які захищали військові об'єкти, загинув.