ua en ru

США підозрюють Росію в постачанні WikiLeaks викраденою хакерами інформацією

США підозрюють Росію в постачанні WikiLeaks викраденою хакерами інформацією Фото: WikiLeaks продовжує публікувати листа глави виборчої кампанії демократів Джона Подеста

Поки що співробітники розвідки вивчають, наскільки пов'язані Росія і WikiLeaks, однак вони впевнені, що саме Москва стоїть за викриттями

США припускають, що російська влада постачає WikiLeaks матеріалами, вкрадені під час виборчої кампанії у співробітників виборчого штабу Хілларі Клінтон. Про це повідомляє CNN.

Приводом для подібних підозр став той факт, що WikiLeaks продовжує публікувати листа глави виборчої кампанії демократів Джона Подести, які хакери дістали при зломі його електронної пошти.

Поки що співробітники розвідки вивчають, наскільки пов'язані Росія і WikiLeaks, однак вони впевнені, що саме Москва стоїть за викриттями, повідомив співрозмовник CNN.

Як повідомляє телеканал, коментарів від WikiLeaks американській телекомпанії отримати не вдалося. Раніше засновник сайту Джуліан Ассанж неодноразово відкидав інформацію про те, що він якимось чином співпрацює з російською владою.

Нагадаємо, глава передвиборного штабу Клінтон звинуватив хакерів з РФ у зломі свого пошти.