ua en ru

У США не скасують санкції проти РФ до деокупації Криму

У США не скасують санкції проти РФ до деокупації Криму Фото: Білий дім

Шон Спайсер заявив, що санкції проти РФ залишаться до деокупації Криму

Представник Білого дому Шон Спайсер заявив, що санкції США проти Російської Федерації (РФ), введені через анексію Криму, залишаться до деокупації півострова. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Думаю, що посол США в ООН Ніккі Хейлі висловилася дуже чітко, що поки Росія не залишить Крим, то ці санкції непорушні. Що стосується інших санкцій, то я не хочу забігати вперед законодавства", - сказав Спайсер.

Так, група сенаторів США в середу заявила про плани внести закон, який ускладнить можливість адміністрації президента Дональда Трампа скасувати санкції проти Москви, введені через російську агресію в Україні.

Повідомляється, що документ під назвою "Закон про перегляд санкцій щодо Росії" був розроблений через занепокоєння про можливу політику адміністрації Трампа щодо Росії.

Зазначимо, представниця США в Організації об'єднаних націй Ніккі Хейлі засудила дії Росії і висловила підтримку Вашингтона українському народу.

Нагадаємо, раніше сенатор-республіканець Марко Рубіо заявив, що закріплення санкцій проти РФ на законодавчому рівні в США збере достатню кількість голосів.