ua en ru

В США відмовилися надати імунітет Флінну в обмін на свідчення

В США відмовилися надати імунітет Флінну в обмін на свідчення Фото: Майкл Флінн

Дане рішення може носити тимчасовий характер

Комітет з розвідки Сенату США відмовив екс-раднику з національної безпеки президента країни Дональда Трампа Майклу Флінну в імунітеті в обмін на його свідчення проти РФ в розслідуванні про втручання Російської Федерації у вибори в США. Про це повідомляє The Hill.

Як наголошується, дане рішення може носити тимчасовий характер і не виключає можливість угоди в майбутньому.

Зазначимо, екс-радник президента США Дональда Трампа з питань національної безпеки Майкл Флінн був готовий дати свідчення в Конгресі про можливі зв'язки між кампанією Трампа та Росією, але він хоче захисту від "недобросовісного судового переслідування".

Повідомляється, що свідчення Флінна можуть допомогти пролити світло на розмови, які він вів з послом Росії в США Сергієм Кисляком в минулому році, коли він був радником Трампа з питань національної безпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній керівник передвиборної кампанії президента США Дональда Трампа Пол Манафорт погодився дати свідчення щодо втручання Росії в американські вибори. Манафорт погодився дати свідчення комітету, який розслідує втручання Росії у вибори президента США. Адвокат Манафорта вже зв'язався з комітетом з розвідки.