ua en ru

У США назвали невдалий запуск ракети КНДР "доброю новиною"

У США назвали невдалий запуск ракети КНДР "доброю новиною" Фото: у США назвали невдалий запуск ракети КНДР "доброю новиною"

Політ північнокорейської ракети тривав 4-5 секунд

Невдалий ракетний запуск КНДР є "гарною новиною". Про це заявив радник віце-президента Сполучених Штатів Америки Майкла Пенси, передає Reuters.

"Нам не потрібно вживати додаткових заходів і витрачати додаткові ресурси через ракетний запуск. Для нас це не стало несподіванкою, у нас були розвідувальні дані про - як до запуску, так і після. Хороша новина в тому, що політ ракети тривав не більше 4-5 секунд", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що Пенс сьогодні розпочав 10-денний візит до Південної Кореї. Після того, як стало відомо про провал запуску ракети КНДР, Пенс обговорив його з президентом США Дональдом Трампом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що КНДР спробувала здійснити новий ракетний запуск, який виявився невдалим. Спроба ракетного запуску була зроблена на наступний день після того, як в КНДР пройшов військовий парад, присвячений 105-ій річниці з дня народження засновника КНДР Кім Ір Сена.