ua en ru

США готові співпрацювати з РФ, Іраном і КНДР після введення санкцій, - Тіллерсон

США готові співпрацювати з РФ, Іраном і КНДР після введення санкцій, - Тіллерсон Фото: Держсекретар Сполучених Штатів Америки Рекс Тіллерсон (state.gov)

Конгрес США 27 липня проголосував за нові санкції по відношенню до Росії, Ірану і Північної Кореї

Держсекретар Сполучених Штатів Америки Рекс Тіллерсон заявив, що США готові продовжувати співпрацю з Росією, Іраном і КНДР після введення нових санкцій. Про це зазначається в його повідомленні, опублікованому на сайті Держдепартаменту.

"Майже одностайне голосування за законодавство про санкції Конгресі демонструє волю американського народу побачити, що Росія робить кроки для поліпшення відносин із Сполученими Штатами", - йдеться в повідомленні.

Він також додав, що сподівається, що між США і Росією буде продовжуватися співпраця з основних глобальних питань і санкції "перестануть бути необхідними".

"США буде працювати з союзниками, щоб послання в Росію, Іран і КНДР були чітко зрозумілі", - сказав Генсек.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп має намір підписати законопроект про посилення санкцій щодо Росії, Ірану і Північної Кореї.

Як повідомлялося раніше, верхня палата Конгресу США увечері в четвер, 27 липня, переважною більшістю голосів проголосувала за оновлений пакет обмежувальних штрафних заходів по відношенню до Росії, Ірану і Північної Кореї.