ua en ru

У США частково замерз Ніагарський водоспад

У США частково замерз Ніагарський водоспад Фото: замерзший Ніагарський водоспад (Zou Zheng/Global Look Press)

Минулого разу Ніагарський водоспад майже повністю замерз у 2014 році

У Сполучених Штатах Америки температура повітря опустилася до мінус 12 градусів, що в Національній метеорологічній службі визнали "жахливим холодом". Через холоди частково замерз Ніагарський водоспад, повідомляє з посиланням на Національну метеорологічну службу США агентство Reuters.

Зазначено, що морозна погода в новорічну ніч прогнозується в більшій частині США на схід від Скелястих гір. Рекордні низькі температури очікуються на американському Середньому Заході. У Нью-Йорку, як очікується, похолодає до мінус 12 градусів, через вітер така погода буде здаватися ще холоднішою.

"Жахливий холод очікується в більшій частині східних і центральних штатів. Якщо плануєте відпочинок на вулиці, будь ласка, одягніть кілька шарів одягу", - застерегли американські метеорологи.

Як повідомляється, зниження температури призвело до часткового замерзання Ніагарського водоспаду, що знаходиться в американському штаті Нью-Йорк і канадському Онтаріо.

"Холод, який пробирається до кісток, примудрився частково заморозити гігантський Ніагарський водоспад, перетворивши атракціон у замерзлий, блискучий рай", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, минулого разу Ніагарський водоспад майже повністю замерз у 2014 році.