ua en ru

США будуть протидіяти дестабілізації з боку Росії, - Трамп

США будуть протидіяти дестабілізації з боку Росії, - Трамп Фото: Дональд Трамп (president.pl)

Трамп виступив із заявою з приводу нових санкцій проти Росії

Сполучені Штати Америки будуть разом з союзниками протидіяти дестабілізації з боку Росії. Про це заявив президент США Дональд Трамп, коментуючи підписання закону про нові санкції проти Росії, передає прес-служба Білого дому.

"Я виступаю за жорсткі заходи по покаранню та запобіганню поганої поведінки режимів ізгоїв у Тегерані і Пхеньяні. Я також заявляю, що Америка не потерпить втручання у наш демократичний процес, і що ми будемо разом з нашими союзниками і друзями протидіяти російській підривній діяльності та дестабілізації", - заявив Трамп.

Він також зазначив, що підписав закон про нові санкції проти Росії "в ім'я національної єдності", незважаючи на можливі проблеми для американських компаній.

"Закон відображає волю американського народу бачити, як Росія зробить кроки для поліпшення відносин із Сполученими Штатами. Ми сподіваємося, що між нашими двома країнами буде співпраця з основних глобальних питань, щоб санкції більше не були потрібні", - додав Трамп.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Трамп підписав закон про санкції США проти Росії. Крім того, він схвалив обмеження повноважень президента США на скасування санкцій проти Росії в односторонньому порядку без узгодження з Конгресом.